Kaliber Kunstenschool

Muziek, dans en kunst voor jong en oud!
Voor alles op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst kun je bij Kaliber Kunstenschool terecht. Het hele seizoen kun jij je bij ons creatief uiten. 
Kom samen zingen in een koor, spelen in een orkest, ensemble of band, improviseer er op los tijdens theater- en beeldende cursussen, dans mee bij één van onze dansgroepen of leer één op één een muziekinstrument bespelen. 
Kortom, we zijn er voor iedereen die zijn creatieve talenten wil ontwikkelen. Voor alle leeftijden en doelgroepen bieden wij cursussen aan. Zowel voor particulieren, scholen als voor bedrijven. 


Vandaar dat we het project BoesCoolTuur zo een warm hart toe dragen. Het geeft jonge kinderen de gelegenheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier kennis te maken met muziek en andere kunsten.


De lessen die wij via BoesCoolTuur aanbieden worden geven door professionele, gepassioneerde docenten die hun passie voor muziek, dans en kunst maken al hebben ontdekt en dit graag willen overbrengen.

Uiteraard biedt Kaliber Kunstenschool meer cursussen aan dan we bij BoesCoolTuur kunnen organiseren. Op onze website staat het overige aanbod. We nodigen jullie graag uit daar eens te kijken. Je kunt zo ons uitgebreide aanbod ontdekken. Wellicht zit er ook iets voor jou bij.
www.kaliberkunstenschool.nl

Cursusaanbod

Kaliber Kunstenschool biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan