Veelgestelde vragen

Wij proberen zo veel mogelijk informatie te verstrekken via de website en het inschrijven zo eenvoudig mogelijk te maken. Natuurlijk kan het voorkomen dat er bij u vragen worden opgewekt. Hieronder treft u een aantal veelgestelde vragen met bijbehorend antwoord.

Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Onze cursussen zijn bedoeld om te onderzoeken welke culturele discipline het beste bij je past. Wij hopen dat je binnen de cursusperiode weet of je het een leuk vindt. Lijken meerdere cursussen je leuk, dan kun je je inschrijven voor meerdere kennismakingscursussen. Twijfel je nog? Dan kun je je ook inschrijven met een vriendje of vriendinnetje.
Na de inschrijving via BoesCoolTuur.nl ontvang je een e-mail met alle gegevens. Mochten deze wijzigen dan neemt de culturele aanbieder contact met je op. Heb je inhoudelijk vragen over de cursus, dan kun je ook contact opnemen met de aanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolTuur.nl.
In principe staan de cursussen vast. Het kan natuurlijk voorkomen dat een cursus onverhoopt niet doorgaat of wordt verplaatst, bijvoorbeeld bij te weinig inschrijvingen. De culturele aanbieder neemt hiervoor contact met je op. Mocht je het niet zeker weten, dan kun je ook contact opnemen met de aanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolTuur.nl.
Nee, het inschrijfgeld kun je tijdens de eerste bijeenkomst afgeven bij de culturele aanbieder. BoesCoolTuur zit hier niet tussen.
Je kunt je inschrijven voor een onbeperkt aantal cursussen, zolang er plaats is. Let wel, elke unieke cursus waar je je voor inschrijft kost € 5,-.
De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten.
Het kan voorkomen dat een cursus onverhoopt niet door kan gaan. Je krijgt hierover bericht via de culturele aanbieder. Mocht je het niet zeker weten, dan kun je ook contact opnemen met de aanbieder. De gegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolTuur.nl
Bij sommige cursussen zou dat zomaar kunnen, maar dat hoeft geen beperking te zijn. Misschien wel een verrijking.
De culturele kennismakingscursussen zijn bedoeld voor kinderen die in Oldenzaal wonen. Mocht jouw kind niet in Oldenzaal op school zitten, dan kan hij/ zijn natuurlijk wel meedoen met de kennismakingscursussen van BoesCoolTuur.
De culturele kennismakingscursussen zijn bedoeld voor kinderen die in Oldenzaal wonen. Mocht je toch graag deelnemen dan kun je contact opnemen met de desbetreffende culturele aanbieder. De contactgegevens vindt je op BoesCoolTuur.nl.
Nee, BoesCoolTuur is op geen enkele wijze aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren bij de culturele instelling. Wilt u meer weten over risico’s en aansprakelijkheid, neem dan even contact op met de aanbieder van uw keuze. De contactgegevens vindt je in het e-mailbericht of op BoesCoolTuur.nl.
Dat hangt van de culturele aanbieder af. Meestal wel als het gaat om bijzondere materialen als muziekinstrumenten e.d. Indien kinderen zelf materiaal/kleding mee dienen te nemen wordt dit gecommuniceerd door de aanbieder.
BoesCoolTuur kan de instelling vragen om bij overinschrijving een volgende cursus uit te schrijven. Het hangt van de club af of men daar ruimte en leiding voor heeft. Houd de website hiervoor in de gaten.
In dit geval kan contact worden gezocht met Stichting Leergeld: www.leergeld.nl/oldenzaal/. Zij hebben als streven dat elk kind mee kan doen en kunnen u verder helpen
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal