Basgitaar spelen

Basgitaar spelen

Lijkt het je heerlijk om lekker te knallen tijdens de basgitaarles? Dan zit je bij Kaliber goed! Samen en onder begeleiding van een professionele basgitarist ga je aan de slag met alle technieken en
mogelijkheden van dit instrument. Het karakteristieke lage geluid van de basgitaar is het fundament van iedere band! Stevig, ritmisch swingend, melodisch en soms solistisch. De basgitaar voelt zich
vooral thuis in de jazz-, pop-, rock-, reggae-, Latin-, funk- en soulmuziek.
Smaakt deze cursus naar meer? Dan kun je ook terecht bij Kaliber voor een jaarcursus. Als basgitarist kun je ook worden geplaatst in één van onze vele Popschoolbands. Samen spelen en regelmatig optreden in cafés of bij evenementen en op grotere podia! Gaaf!

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Basgitaar spelen. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Basgitaar spelen. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal