Bevers Peerke Donders

He Avonturier!Ben jij graag buiten? En vind je het leuk om op ontdekking te gaan? Kom dan eens mee doen bij Scouting Peerke Donders.We ondernemen van alles! Tocht lopen met de GPS, we maken een vuurtje, we koken een gezonde maaltijd, we gaan op kamp, we spelen een spel in het bos, maar we knutselen ook en maken ook wel eens een toneelstuk. Je kunt het zo avontuurlijk bedenken maar we doen het!Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen allerlei activiteiten? Wij zorgen ervoor dat iedere week anders is en dat er elke keer weer wat anders op het programma staat! Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij!Je kunt komen mee doen!

Donderdag avond de welpen van 18:30-20:00 jongens en meiden vanaf 7 jaar tot en met 11 jaar.Vrijdag avond de Welpen van 18:30-20:00 jongens en meiden vanaf 7 jaar tot en met 11 jaar.Zaterdag ochtend de Bevers van 10:00-11:30 jongens en meiden vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar.Ons clubgebouw zit aan de Thijlaan 2, Oldenzaal

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Bevers Peerke Donders. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Bevers Peerke Donders. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal