Theater

De kinderen krijgen in 4 weken een kennismaking les in technische spel ,zang en dans en kunnen daarna als ze het leuk vinden ,zich op geven voor het seizoen 2022/2023.

Wat kun je van ons verwachten ?

Wij zullen leuk en leerzame lessen in theater, dans en spel geven !
De eerste half jaar staat in het teken van spelpleizer en technische ontwikkelen !
Ook ontdekt je wie je bent en wat je nodig hebt om “Uniek" te zijn, op het toneel, en voor een camera. Januari 2023 is er een openles/dag waar je ouder/verzorgers kunnen komen
kijken, wat de lessen inhouden en hoe je gegroeid bent als persoon in
het theater.

Voorstelling
Vanaf februari 2023 zullen we naar een voorstelling oefenen en toe werken naar een geweldige musical met alles erop en eraan! Er zal ook een leerkracht Jordy Maarseveen, ( OA bekende van musicals zoals Billy Elliot, De kleine zeemeermin, Peter Pan, Films en ga zo maar door !) die bij de doorloop en generales en bij het optreden de musical zal verfijnen.
De voorstelling zal in schitterende kostuums, prachtig decor, goed geluid en mooie belichting in een groot theater gespeeld worden! We spelen meestal eind mei /begin juni onze voorstelling.
Welke musical wij zullen gaan spelen is nog een verassing :)

Lijkt je dat leuk? Kom dan gezellig kennismaken :)

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Theater. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Theater. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal