Aan de slag met Make-it@Home kits

Geplaatst op: 30 december 2021
30 dec.
Aan de slag met Make-it@Home kits

De Oldenzaalse bibliotheek heeft speciaal voor kinderen een leuke workshopkit samengesteld. Heb jij zin om in de kerstvakantie met deze workshopkits thuis aan de slag te gaan en bijvoorbeeld een elektronische wenskaart te maken of een prefab huis bouwen, inclusief verlichting op zonne-energie? Haal dan bij de Bibliotheek één van de Make-it@home kits bij de balie! OP = OP!

Via de link die je op het pakketje aantreft kom je bij de online tutorial en kunnen kinderen (6 t/m 15 jaar) thuis meteen aan de slag! De kits kosten € 1,50 per stuk en zijn vanaf 22 december te koop aan de balie in de Bibliotheek.

Make-it@Home


In deze periode waarin kinderen thuis zitten, is het van belang dat ze blijven leren. Dat kan tegenwoordig ook met online-lesmiddelen. Toch is het belangrijk voor de kinderen om leervormen af te wisselen. Om met de handen te werken. Of om te leren door te doen. Omdat dit gelimiteerd is aan de materialen die in huis aanwezig zijn en kinderen niet op locatie een workshop kunnen volgen zijn de Make-It@Home kits ontwikkeld. Dit zijn workshop pakketjes waar kinderen thuis mee aan de slag kunnen. Zo blijven zij hun technische vaardigheden ontwikkelen en wordt er ruimte geboden aan verschillende leervormen.


Klik hier voor het oorspronkelijke artikel op de website van de bibliotheek.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal