Aanbod in tijden van corona

Geplaatst op: 20 mei 2020
20 mei
Aanbod in tijden van corona

Door de Corona-crisis en bijbehorende maatregelen lopen veel zaken op dit moment anders dan dat we gewend zijn. Dit geldt in de huiselijke sfeer, maar ook voor de culturele organisaties waar jullie actief in zijn. Om de kinderen en ouders via BoesCoolTuur ook op de hoogte te houden, hebben we een inventarisatie gemaakt van de stand van zaken bij verschillende culturele aanbieders:

Bibliotheek Oldenzaal

Vanaf 18 mei is het bij de bieb weer mogelijk boeken terug te brengen en te reserveren.

Museum het Palthe huis

Museum het Palthe huis is in ieder geval nog tot 1 juni gesloten. Op de website www.erfgoedverbindtoldenzaal.nl/nieuws zijn wel leuke opdrachten te vinden voor de kinderen.

Stadsjongenskoor

Bij het Stadsjongenskoor worden de lessen op dit moment online verzorgd. De hoop is om na Pinksteren in kleine groepen weer live lessen te gaan geven. Jongens die niet lid zijn zijn welkom om zich hierbij aan te sluiten

Scouting Peerke Donders

Bij de scouting Peerke Donders worden de lessen weer verzorgd op locatie met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Kinderen die niet lid zijn zijn welkom om aan te sluiten

Zuleika verhalen verteller

Op dit moment zijn er geen lessen verhalen vertellen. Na de herfstvakantie gaat er hopelijk weer een cursus van start.

St. Joseph

In het gebouw van St. Joseph worden weer lessen verzorgd. Het gaat om individuele muzieklessen waarbij rekening wordt gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Deze lessen zijn niet toegankelijk voor niet-leden.

Midwinterhoorn blazers

Op dit moment is het niet mogelijk een cursus midwinterhoorn blazen te volgen. Na de herfstvakantie wordt hiermee vanuit BoesCoolTuur weer gestart.

Joliens Theaterhuis

Bij Joliens Theaterhuis worden op dit moment geen lessen gegeven. Ze zijn in afwachting van groen licht van de gemeente en kunnen zeer waarschijnlijk op 1 juni weer open. Kinderen zijn welkom voor een proefles.

Kaliber Kunstenschool

Bij Kaliber Kunstenschool zijn de afgelopen maanden de lessen online verzorgd. Op 1 juni gaat de locatie weer op en worden er weer live lessen gegeven. Uiteraard ook hier geldt dat alles in achtneming is van de RIVM maatregelen.

Lez Studio

Bij Lez Studio is het mogelijk om lessen te volgen. Deze lessen vinden tot op heden plaats in te open lucht op de locatie van V.V. Oldenzaal. Kinderen die niet lid zijn, kunnen tot de zomervakantie gratis meedoen. Ze moeten zich wel vooraf aanmelden.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal