Basisschoolleerling in Oldenzaal? Kom 20 maart gratis naar ons jubileum in het theater!

Geplaatst op: 3 maart 2022
3 mrt.
Basisschoolleerling in Oldenzaal? Kom 20 maart gratis naar ons jubileum in het theater!

Op zondag 20 maart is het zo ver, dan viert BoesCoolTuur haar 5-jarig jubileum in Stadstheater de Bond. Vanwege corona een jaartje later dan gepland, maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Er staan twee feestelijke voorstellingen op het programma voor basisschoolleerlingen in Oldenzaal. Om 2 uur begint de voorstelling voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) en om 4 uur gaat de voorstelling voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) van start.

Bij de voorstelling ‘Blote voetjes op reis’ neemt de Oldenzaalse Debora ter Horst de kinderen uit groep 1 t/m 4 mee op blote voeten reis en laat ze ontdekken welke reizen voeten elke dag maken. Het is een interactieve voorstelling met liedjes waarbij beleving centraal staat. ‘Catch the Beat!’ is een voorstelling over beatboxen, beats en rap. Kinderen zijn zelf een actief onderdeel van de voorstelling en worden meegenomen in de ontwikkeling van old skool tot beatboxing 3.0.

Bij de voorstelling voor de onderbouw mag 1 ouder gratis mee, bij de bovenbouwvoorstelling bezoeken de kinderen het theater zelfstandig. Inschrijving gaat volgens het principe wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus vol=vol. Reserveer nu je tickets via onderstaande links.

Vrijkaart Catch the Beat (groep 5 t/m 8):
https://www.stadstheaterdebond.nl/theater/catch-the-beat-jubileumviering-boescooltuur-boescooltuur/20-03-2022-14-00

Vrijkaart Blote voetjes op reis (groep 1 t/m 4+ 1 ouder/verzorger):
https://www.stadstheaterdebond.nl/theater/blote-voetjes-op-reis-jubileumviering-boescooltuur-boescooltuur/20-03-2022-16-00
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal