BoesCool55+ wordt uitgebreid met een culturele tak

Geplaatst op: 24 januari 2022
24 jan.
BoesCool55+ wordt uitgebreid met een culturele tak

Voor de basisschoolleerlingen hebben we BoesCoolTuur en met ingang van dit jaar kunnen ook 55-plussers meedoen aan cultuur vanuit de succesvolle BoesCoolformule.

BoesCool55+ is een project van stichting BoesCoolFit. De afgelopen jaren konden alle Oldenzaal 55-plussers kennis maken met verschillende beweeg- en sportmogelijkheden. Met ingang van dit jaar wil BoesCool55+ samen met culturele aanbieders ook zorgen voor een groot cultureel aanbod voor deze doelgroep. Deelnemers kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met de gevarieerde Oldenzaalse cultuursector door middel van kennismakingscursussen.

Culturele aanbieders, zowel organisaties als particulier, kunnen meedoen met BoesCool55+ en deelnemers kennis laten maken met hun discipline. Dit kan met het doel van ledenwerving of gewoon om kennis te maken en samen met cultuur bezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.boescool55plus.nl. Deelnemers kunnen binnenkort terecht op de website om zich aan te melden voor een van de vele mogelijkheden.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal