BoesCoolTuur leeft!

Geplaatst op: 5 september 2017
5 sep.
BoesCoolTuur leeft!

De komende tijd staat helemaal in het teken van BoesCoolTuur. Op maandag 18 september ontvangen de leerlingen van de Oldenzaalse basisscholen allemaal de nieuwe folder met het cursusaanbod van 2017-2018. In het cursusaanbod van de tweede editie vinden we natuurlijk aanbieders van vorig jaar, maar er zijn ook een aantal nieuwe cursussen zoals verhalen vertellen en Oldenzaals erfgoed.

Nog geen week later wordt op het Twents Carmel college locatie de Thij een grote Oldenzaalse sport- en cultuurmarkt georganiseerd. Op 24 september van 14:00 tot 18:00 kan jong en oud terecht om kennis te maken met verschillende aanbieders en mee te doen aan leuke workshops.

We zijn erg blij met de verschillende partijen die BoesCoolTuur helpen mede mogelijk te maken waaronder de Gemeente Oldenzaal, de Geldermanstichting en het Cogas Cultuurfonds.

Tenslotte is het het vermelden waard dat in de afgelopen periode maar liefst 3 nieuwe ambassadeurs zich aan BoesCoolTuur hebben willen verbinden. Claudia Patacca, Bart Huskes en Bertien Minco: we zijn blij dat ook jullie BoesCoolTuur een warm hart toedragen.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal