Brede kennismakingscursussen in coronatijd

Geplaatst op: 14 maart 2021
14 mrt.
Brede kennismakingscursussen in coronatijd

Op donderdag 25 maart gaan er twee cursussen voor basisschoolleerlingen van start waarbij elke week kennis wordt gemaakt met een andere culturele aanbieder. In de reeks van 4 lessen bestaat het aanbod uit scouting, circus, dans en zang/verhalen vertellen. De cursussen worden verzorgd door Titus Brandsma, LEZ Studio, Tubantino en Zuleika.

De cursus voor kinderen van 6 t/m 9 jaar duurt van 15:00 tot 16:00. Voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar duurt de cursus van 16:15 tot 17:15. De kosten voor de gehele reeks bedragen €5,- per deelnemer. Aanmelden kan via deze link. Er is plaats voor maximaal 15 kinderen per cursus.

Met dit extra aanbod kan op een laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met verschillende aanbieders in tijden van corona. Er is gekeken naar wat op dit moment wel mag en kan binnen de huidige maatregelen. De locatie van de cursus is in Oldenzaal op een door de aanbieder geregelde locatie. Dit kan vanwege de geldende maatregelen een buitenlocatie of overdekte tent zijn. Deelnemers worden hierover per mail verder geïnformeerd. De brede kennismakingscursussen komen bovenop het reguliere aanbod van BoesCoolTuur. Kennismakingscursussen die zijn geannuleerd vanwege de lockdown worden op een later moment ingehaald. Deelnemers worden hierover bericht via de mail.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal