Deelnemers BoesCoolTuur gratis naar jubileumvoorstelling in Stadstheater de Bond

Geplaatst op: 17 februari 2022
17 feb.
Deelnemers BoesCoolTuur gratis naar jubileumvoorstelling in Stadstheater de Bond

Op zondag 20 maart is het zo ver, dan viert BoesCoolTuur haar 5-jarig jubileum in Stadstheater de Bond. Vanwege corona een jaartje later dan gepland, maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Er staan twee feestelijke voorstellingen op het programma voor basisschoolleerlingen die in de afgelopen 6 jaar mee hebben gedaan met 1 of meer cursussen van BoesCoolTuur. Om 2 uur begint de voorstelling voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) en om 4 uur gaat de voorstelling voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) van start.

Bij de voorstelling ‘Blote voetjes op reis’ neemt de Oldenzaalse Debora ter Horst de kinderen uit groep 1 t/m 4 mee op blote voeten reis en laat ze ontdekken welke reizen voeten elke dag maken. Het is een interactieve voorstelling met liedjes waarbij beleving centraal staat. ‘Catch the Beat!’ is een voorstelling over beatboxen, beats en rap. Kinderen zijn zelf een actief onderdeel van de voorstelling en worden meegenomen in de ontwikkeling van old skool tot beatboxing 3.0.

Kinderen (tussen 4 en 12 jaar) die in de afgelopen jaren mee hebben gedaan aan kennismakingscursussen van BoesCoolTuur en 1 van de voorstellingen gratis willen bezoeken kunnen worden opgegeven via info@boescooltuur.nl. Bij de voorstelling voor de onderbouw mag 1 ouder gratis mee, bij de bovenbouwvoorstelling bezoeken de kinderen het theater zelfstandig. Inschrijving gaat volgens het principe wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus vol=vol.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal