Eerste folder BoesCoolTuur op culturele wijze uitgereikt

Geplaatst op: 5 september 2016
5 sep.
Eerste folder BoesCoolTuur op culturele wijze uitgereikt

Maandagmorgen half 9 is bij de Nutsschool de eerste folder van BoesCoolTuur uitgereikt. Hiermee is de inschrijving voor de cursussen officieel geopend. Onder muzikale begeleiding van Kaliber Kunstenschool zorgden de hofdame en stadsomroeper van Joliens Theaterhuis voor een cultureel sausje bij de uitreiking.

In aanwezigheid van wethouder Trees Vloothuis, directeur van de Nutsschool Gé Koedijk en de leerlingen van de groepen 1 en 2 ontvangt intern cultuurcoördinator Hilde van der Vechte  even na half 9 de eerste folder met daarin onder andere een overzicht van het cursusaanbod. Kort daarvoor, met het luiden van de schoolbel luidde het ‘zegt het voort’ van de stadsomroeper over het schoolplein om ook bij alle andere groepen BoesCoolTuur onder de aandacht te brengen en de kinderen met een koninklijk ontvangst een fijne schooldag te wensen.

Na de succesformule die BoesCoolFit blijkt voor het sportleven in Oldenzaal starten na de herfstvakantie de eerste culturele kennismakingscursussen van de eerste editie van BoesCoolTuur: de culturele tak van BoesCoolFit. Het project is bedoeld om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector. Voor €5,- kunnen kinderen 4 lessen meedoen aan een cursus. 


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal