Kerstconcert Stadsjongenskoor

Geplaatst op: 3 december 2019
3 dec.
Kerstconcert Stadsjongenskoor

Het Stadsjongenskoor geeft op zaterdag 21 december om 19.30 uur een sfeervol en vrolijk kerstconcert in de Hofkerk in Oldenzaal. De zes verschillende koren van het Stadsjongenskoor zingen een afwisselend programma in verschillende samenstellingen.

´Dit lied raakt je hart` zei een van de jongste jongens spontaan toen hij het lied A Child is born voor het eerst zong op de repetitie van het Stadsjongenskoor. En hij heeft gelijk! Deze prachtige melodie van Thad Jones is wereldberoemd en voor heel veel instrumenten getoonzet. Op dit kerstconcert is A Child is born voor het eerst te horen door de jongens van het Stadsjongenskoor. Daarnaast kan het publiek genieten van meer dan vijfentwintig
kerstliederen uit allerlei landen. Van het bekende Stille Nacht tot aan Let it snow! met componisten als Johann Sebastian Bach, John Rutter en Toon Hermans. En natuurlijk zal Een kindelyn zo lovelyk niet ontbreken waar we traditiegetrouw het publiek vragen om mee te zingen. Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils!

Mmv Dennis Vallenduuk, piano en orgel.

Algehele leiding Mariette Effing.
Aanvang 19.30 uur; einde ca 21.00 uur (er is geen pauze)
Toegang € 10 / € 5 (kinderen)

Ga voor de online kaartverkoop naar www.podiumplein.nl of koop een kaartje bij de ingang van de kerk.

Wij hopen u allemaal te zien op zaterdag 21 december 19.30 uur in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal