Kerstconcert Stadsjongenskoor

Geplaatst op: 15 december 2021
15 dec.
Kerstconcert Stadsjongenskoor

Het Stadsjongenskoor is ontzettend blij om op zaterdagmiddag 18 december om 15.00 uur het jaarlijkse kerstconcert te geven in Cultureel Centrum De Hof in Oldenzaal. De jongens en jongemannen verheugen zich er enorm op om weer van zich te laten horen. De vreugde spat er vanaf als het Concertkoor en Jongemannenkoor samen het beroemde Joy to the world zingen. Want wat kan de wereld op dit moment beter gebruiken dan blijdschap en optimisme!

Tijdens het kerstconcert zingen de koren van het Stadsjongenskoor bekende en onbekende kerstliederen in allerlei talen enin verschillende bezettingen. De nieuwste jongens van het Opleidingskoor zullen voor het eerst optreden samen met het Middenkoor. We zijn erg blij met deze nieuwe veelbelovende aanwinst. Ook hebben onze solisten een paar mooie liederen ingestudeerd samen met onze zangdocentIngrid van Ree. En natuurlijk zal ook het Oldenzaalse kerstlied Een kindelyn zoo lovelyk niet ontbreken.

Het Stadsjongenskoor staat onder leiding van dirigent Mariette Effing en de pianobegeleiding is in handen van Dennis Vallenduuk.

Aanvang 15.00 uur; einde ca 16.30 uur.

Vanwege de coronamaatregelen kan er maar beperkt publiek bij dit concert zijn. Maar niemand hoeft dit bijzondere concert te missen! Het Stadsjongenskoor biedt iedereen de livestream gratis aan. Maar u kunt natuurlijk ook een goud, zilver of brons kaartje kopen om het Stadsjongenskoor een steuntje in de rug te geven.

€ 25 | Goud
€ 15 | Zilver
€ 5 | Brons
€ 0 | Gratis

Kaartjes voor de live stream kunt u bestellen via de site: www.podiumplein.nl

Wilt u op de wachtlijst voor het liveconcert? Stuur dan een mail naar: stadsjongenskoor@koorenzo.nl


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal