Leerlingen Drie-eenheid ontvangen eerste folder BoesCoolTuur

Geplaatst op: 18 september 2017
18 sep.
Leerlingen Drie-eenheid ontvangen eerste folder BoesCoolTuur

Maandagochtend is op basisschool de Drie-eenheid aan de Meijbreestraat de eerste folder van de tweede editie van BoesCoolTuur op culturele wijze uitgereikt. Om de uitreiking extra feestelijk te maken konden kinderen en ouders op het schoolplein genieten van muzikaal en theatraal vermaak door Kaliber Kunstenschool en Joliens Theaterhuis.

“Voor ieder kind in Oldenzaal staat kunst en cultuur nu centraal. Zingen, theater of muziek, elke cursus is uniek.” roept Daniella van der Stelt even voor half 9. Samen met de kinderen telt ze af van 5 naar 1, waarna de tweede editie van BoesCoolTuur officieel geopend is. Drie leerlingen lopen over een koord naar de overkant om daar de eerste folder in ontvangst te nemen bij clown Sylvia Kienhuis.

BoesCoolTuur is bedoeld om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector. Voor €5,- kunnen kinderen 4 lessen meedoen aan een cursus. De folder met het cursusaanbod is maandag aan alle Oldenzaalse basisschoolkinderen meegegeven.

BoesCoolTuur wordt ondersteund door de Gemeente Oldenzaal, de Geldermanstichting en het Cogas Cultuurfonds


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal