Naam mascotte BoesCoolFit bekend

Geplaatst op: 19 april 2019
19 apr.
Naam mascotte BoesCoolFit bekend

Begin februari heeft BoesCoolFit gevraagd aan alle mensen in Oldenzaal om een passende naam te bedenken voor de Mascotte van BoesCoolFit. De mascotte die zowel voor BoesCoolFit als BoesCoolTuur actief is als het gaat om promotie van onze stichting. We willen alle Oldenzaalse kinderen via BoesCoolFit en BoesCoolTuur kennis laten maken met de grote diversiteit aan sport- en cultuurmogelijkheden in Oldenzaal. Jaarlijks volgen meer dan 1400 kinderen buitenschoolse kennismakingscursussen op het gebied van Sport- en Cultuur. 

De meeste inzenders vonden 'BOES' de mooiste naam voor de mascotte van BoesCoolFit. En dat vonden wij eigenlijk ook. Daarom hebben we een uit de grote hoeveelheid inzendingen een aantal prijswinnaars geloot die voor de naam BOES hadden gekozen.

Bo, Jorik, Lola, Ken, Stijn en Lucas werden woensdagmiddag ontvangen door het bestuur van BoesCoolFit en Doortje, onze buurtbeweegcoach, bij TV Berghuizen om live kennis te maken met BOES. Ook kregen ze een aantal leuke prijsjes overhandigd van BOES. Een vrijkaartje voor de zwemdisco van zwembad Vonderswijde, een stel badmintonrackets, een frisbee en een setje tennisballen.

Na de groepsfoto werd er natuurlijk nog even lekker gesport met BOES op het tennisveld onder het oog van het bestuur, buurtbeweegcoach en de moeders. Na een glaasje fris gingen de winnaars tevreden naar huis.

"Ik wil nog meer cursussen volgen bij BoesCoolFit" aldus Stijn, hij vind 't geweldig om mee te doen aan zoveel mogelijk cursussen.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal