Slagwerk, theater en musical: de eerste cursussen zijn begonnen!

Geplaatst op: 25 oktober 2016
25 okt.
Slagwerk, theater en musical: de eerste cursussen zijn begonnen!

Gisteren is de eerste editie van BoesCoolTuur dan echt van start gegaan. Om 15.00 verzamelden 7 jongens zich bij Kaliber Kunstenschool voor de cursus 'Sla je slag'. Niet veel later startte er een cursus theater bij Kolmschot en een cursus musical bij Joliens Theaterhuis. Samen goed voor meer dan 30 deelnemers, voornamelijk enthousiaste meiden. In totaal volgen alle deelnemers 4 lessen om kennis te maken met de culturele discipline en aanbieder. Wie na afsluiting van de cursus nog enthousiaster is geworden kan lid worden bij de aanbieder om de culturele ontwikkeling voort te zetten.

Ook vandaag starten er enkele cursussen, waaronder tekenen & schilderen en kids pop kinderkoor. Verderop in de week volgt ook het startschot voor het midwinterhoorn blazen, piano & keyboard spelen en is er nog een extra groep voor zowel tekenen & schilderen als musical. Nog genoeg te beleven dus deze week.

Opgeven voor een cursus kan zolang de cursus nog niet begonnen is, bijvoorbeeld voor de cursussen in november en januari. Kijk op deze website bij 'cultuuraanbod' en maak kennis met cultuur!Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal