Sport- en cultuurmarkt 22 mei

Geplaatst op: 22 april 2022
22 apr.
Sport- en cultuurmarkt 22 mei

Op zondag 22 mei, tijdens de dag van het park in het Kalheupinkpark, wordt er een sport- en cultuurmarkt georganiseerd door BoesCoolFit, BoesCoolTuur en BoesCool55+ in samenwerking met InnerWheel.

Tijdens deze dag presenteren Oldenzaalse sport- en cultuuraanbieders zich aan het publiek met workshops, demonstraties, optredens en informatiestands. Wat dacht je van een dansworkshop van Lez Studio, een muzikale workshop door Kaliber Kunstenschool op onderzoek uit gaan met Scouting Titus Brandsma. Ook zal er op deze dag extra aandacht zijn voor “Passend Sporten” in aanloop naar de Special Olympics die in juni in de regio georganiseerd worden. De sport- en cultuurmarkt start om 11:00.
Voorafgaand aan de markt zal er een sponsorloop voor kinderen plaatsvinden, georganiseerd door LAAC. Deze gaat om 10:30 van start.

Tijdens de dag van het park vinden ’s middags doorlopend optredens op het hoofdpodium plaats. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Cogas Cultuurfonds. Ook is er een foodpleintje opgesteld en een kunstmarkt waar kunstenaars hun werken presenteren.

Genoeg redenen dus om elkaar te ontmoeten in het park op 22 mei.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal