Vierde editie BoesCoolTuur van start

Geplaatst op: 10 september 2019
10 sep.
Vierde editie BoesCoolTuur van start

Dinsdagochtend is om kwart voor 9 op culturele wijze de eerste folder van BoesCoolTuur uitgereikt op basisschool de Windroos. Hiermee is het startschot gegeven voor de inschrijving van de cursussen. Bij deze vierde editie kunnen basisschoolkinderen uit Oldenzaal kiezen uit meer dan 50 culturele kennismakingscursussen.

Op het schoolplein zorgen muzikanten, theatrale karakters, en mascotte Boes voor een cultureel sausje voorafgaand aan de officiële uitreiking van de eerste folder. Mascotte Boes danst er vrolijk op los, de theatrale karakters van circusbureau Demiori jongleren met de kinderen en de muzikanten van Kaliber Kunstenschool zorgen voor de gezellig klanken. Na het luiden van de schoolbel volgt een korte speech en worden de eerste folders uitgereikt aan de directeur en enkele leerlingen.

Het doel van BoesCoolTuur is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector. Voor €5,- kunnen ze 4 lessen meedoen aan een cursus. De 11 verschillende culturele aanbieders presenteren een gevarieerd aanbod met onder andere muziek, theater, scouting, dans, verhalen vertellen, zang en schilderen.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal