Pianoles van Arieke

Het is natuurlijk heel leuk om met muziek bezig te zijn. Maar wist je dat muziek ook helpt beter te luisteren of de emotionele intelligentie stimuleert? Bij Pianoles van Arieke kun je onder andere terecht voor pianolessen. Tijdens de les leer je van alles over het pianospelen zelf, ritme, muzikaliteit, noten lezen, maar bijvoorbeeld ook over de geschiedenis van muziek en haar makers of over componeren. Ook als je lessen in algemene muzikale vorming zoekt, of begeleiding bij een bijzondere gelegenheid kun je bij Pianoles van Arieke terecht. Zie voor meer informatie de website.


Cultuuraanbod

Pianoles van Arieke biedt de volgende cursussen/activiteiten aan:

Kennismakingscursussen

Pianoles van Arieke biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan via onze website. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Pianoles van Arieke biedt momenteel geen vervolgcursussen aan via onze website. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal