Pianoles van Arieke

Pianoles van Arieke

Het is natuurlijk heel leuk om met muziek bezig te zijn. Maar wist je dat muziek ook helpt beter te luisteren of de emotionele intelligentie stimuleert? Bij Pianoles van Arieke kun je onder andere terecht voor pianolessen. Tijdens de les leer je van alles over het pianospelen zelf, ritme, muzikaliteit, noten lezen, maar bijvoorbeeld ook over de geschiedenis van muziek en haar makers of over componeren. Ook als je lessen in algemene muzikale vorming zoekt, of begeleiding bij een bijzondere gelegenheid kun je bij Pianoles van Arieke terecht. Zie voor meer informatie de website.

In deze korte kennismakingscursus leer je liedjes te spelen op de piano. Maar we gaan ook de binnenkant van de piano bekijken en je leert over noten en ritme. Je zult ontdekken dat ook zonder woorden een verhaal kan worden vertelt en gaan herkennen wanneer de muziek in mineur- of majeurstemming is.

Kennismakingscursussen

Er zijn momenteel geen kennismakingscursussen voor Pianoles van Arieke. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Er zijn momenteel geen vervolgcursussen voor Pianoles van Arieke. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal