Zuleika Verhalenverteller

Verhalen zijn belangrijk voor mij. Als kind las ik al graag boeken, maar nog liever luisterde ik naar verhalen. Ik vond het geweldig als de leraar op de basisschool een verhaal voorlas, zodat ik me kon laten meevoeren naar een andere wereld waarin mijn fantasie zich kon uitleven.

In vier lessen maken kinderen kennis met het fenomeen vertellen. Een belangrijk doel is hen te enthousiasmeren om zelf te gaan vertellen. Ze gaan aan de slag met spel-en doe-opdrachten. In groepjes gaan ze aan het werk met een eindopdracht, waarvan het resultaat in de laatste les aan elkaar gepresenteerd wordt.

 Cultuuraanbod

Zuleika Verhalenverteller biedt de volgende cursussen/activiteiten aan:

Kennismakingscursussen

Zuleika Verhalenverteller biedt momenteel geen kennismakingscursussen aan via onze website. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.

Vervolgcursussen

Zuleika Verhalenverteller biedt momenteel geen vervolgcursussen aan via onze website. Wel kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder om te vragen naar de mogelijkheden voor een kennismaking of proefles.
Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal