Start het jaar goed: doe mee met BoesCoolTuur!

Geplaatst op: 10 januari 2024
10 jan.
Start het jaar goed: doe mee met BoesCoolTuur!

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook alle culturele aanbieders in Oldenzaal weer van start zijn gegaan met hun lessen. Via BoesCoolTuur kunnen Oldenzaalse basisschoolleerlingen zich aanmelden voor een kennismakingscursus in verschillende culturele disciplines. Voor €5,- kunnen ze 4 lessen meedoen en voor kinderen die bekend zijn via Stichting Leergeld is deelname gratis.


Het doel van BoesCoolTuur is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector. Op dit moment zijn er 23 cursussen waar de kinderen uit kunnen kiezen. De culturele aanbieders presenteren een gevarieerd aanbod met onder andere zang, scouting, dans en muziek. Zo kun je bij de Koninklijke Harmonie St. Joseph kiezen uit wel 6 verschillende instrumenten om kennis mee te maken. Of wat dacht je van een cursus hiphop, ballet, modern, tap dance of mini swing bij de nieuwe dansschool Next Dance Studio? Voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar bieden zij zelfs een kennismakingscursus ukki swing aan.


Kijk snel op www.boescooltuur.nl/cultuuraanbod voor het actuele aanbod en schrijf je in voor een leuke kennismakingscursus.


Stichting BoesCoolTuur
Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal